R.I.P Brutus

By | 22:57 Leave a Comment


2 jaar geleden kreeg kwam mijn vriend opeens thuis met een verrassing alvast voor mijn verjaardag. 2 hamsters, de witte genaamd Grutus (en bleek uiteindelijk een man te zijn) en de bruine Brutus. Het waren 'onze' kindjes zoals hij het zei.
Ze werden verkocht als twee vrouwtjes..


Lees verder voor meer foto's



Links: Paps Grutus en Rechts mams Brutus.

Maar dat bleek niet zo want halfjaar later hadden we onverwachts een nestje van 7 liggen in de kooi. Erg schattig maar doordat mams ontstoken melkklieren had kon ze ze niet voeden en zijn ze uiteindelijk overleden. Maar wat we niet wisten dat direct na de bevalling alweer vruchtbaar was en had paps alweer zijn kans gegrepen.

Mams met haar nestje (L)

Paar weken later was het 2de nestje er dit keer waren het er 5 allemaal even schattig en paps zorge ook goed voor de kleintjes. Overal online stond dat de mannentjes de kleintjes dood bijten enzv. Maar bij hem was dat zeker niet het geval als mams even er tussen uit ging hielt hij de kleintjes warm. Erg schattig om te zien. De 5 kleintjes zijn we nooit via marktplaats kwijt kennen raken dus hadden we ze zelf maar gehouden. (wel allemaal gescheiden natuurlijk en nu hebben we dus een hoop kooien) Maar ze zijn allemaal wel erg tam. We vonden het ook heel zielig maar het moest toch echt paps en mams hebben we ook uit elkaar gehaald. Maar we waren natuurlijk alweer te laat en ze was alweer zwanger en dit keer waren het er 9. Dus in totaal heeft ze 21 kleintjes gehad. Deze 9 hamsters hebben gelukkig wel allemaal een nieuw lief baasje gekregen.






Maar Brutus heeft wel heel veel meegemaakt met 21 kleintjes. Maar ze was wel al vanaf het begin super lief en tam en bleef zelfs op je buik liggen om uiteindelijk in slaap te vallen.
Vorige week ging het al iets minder goed met haar ze had weer een onsteking bij haar melkklieren en door de warmte is het haar uiteindelijk te veel geworden. :'(

R.I.P Brutus, Ik zal je missen xxxx

Nieuwere post Oudere post Homepage

0 reacties: